top of page

Wie zijn wij?

DRG Administraties

Het administratiekantoor dat voor jou de administratieve last uit handen neemt, zodat jij je kan richten op jouw onderneming. Of het nu gaat om het uitbesteden van jouw gehele of gedeeltelijke administratie, boekhouding of belastingaangifte, wij staan voor je klaar! 

 

Een kantoor met een persoonlijke aanpak, die aansluit op de wensen van de ondernemer.  Je kan rekenen op medewerkers die sterk betrokken zijn bij onze ondernemende klanten. Daar zetten we onze administratieve en financiële kennis en ervaring graag voor in.

Keyboard and Mouse

Denise Gerdzen

Denise heeft in 2012 de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond. Daarna is zij in de financiële dienstverlening aan de slag gegaan en heeft zij verschillende financiële functies vervuld.

 

Na een aantal jaar in deze branche gewerkt te hebben, begon het opstarten van een eigen onderneming te kriebelen. Zij wilde echter eerst wat meer ervaring op doen. Inmiddels heeft zij ruim 8 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en heeft zij de stap gezet om een eigen administratiekantoor op te starten. Denise blijft zich ontwikkelen in de financiële administratie en leert nog steeds iedere dag.

 

Mensen omschrijven Denise als sociaal, nauwkeurig, ordelijk, overzichtelijk en altijd bereid om met je mee te denken.

‘Ik zorg dat je kan doen waar je goed in bent, ondernemen’

Denise Ramona Gerdzen

bottom of page